I research about job my scientific qualified is chemical engineer in water section?

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Hah jasem , مهندس كيميائي , لافارج اسمنت سوريا
تاريخ النشر: 2018/07/25
benaissa kirli
من قبل benaissa kirli , water traitment solution , EURL KIRLI

I am Algerian 48 years engineer in industrial chemistry and I work in the field of water treatment with a very good experience, I am the chemist who you are looking for

my e mail aminbas2006@yahoo.