A primip with twins gestation ,what is the best birth option?

A primip gravida with twins pregnancy , what could be the best way to have the babies, vaginally or cesarean section.

تم إضافة السؤال من قبل Blessing Nkeakam Osazuwa , Senior Midwifery Officer , General Hospital Okwe
تاريخ النشر: 2018/07/24
Blessing Nkeakam Osazuwa
من قبل Blessing Nkeakam Osazuwa , Senior Midwifery Officer , General Hospital Okwe

Vaginally if both are cephalic , cesearen section if the leading twin is breech.