Under which tab in Microsoft Word would you look under to change the page orientation? A. Insert B. Page Layout C. File D. View

تم إضافة السؤال من قبل Nimasha Fernando , Executive Secretary to the Team Leader , SMEC International Consultancy Pty Ltd.
تاريخ النشر: 2013/10/24
ALI ALMOMEN
من قبل ALI ALMOMEN , HR Manager, , Saudi Pultrusion Industries

B. Page Layout