Whats the indications of Hospitalization in Asthma?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ata , Doctor of Medicine , Egypt Ministry of Health Hospitals
تاريخ النشر: 2018/06/27
Eleanor  Carlos
من قبل Eleanor Carlos , Community Health Worker (CHW) , St Ignatius Community

Severity of airflow obstruction or severe difficulty of breathing as well duration and severity of asthma symptoms, medication use and access to medications