Django or Ruby on rails in term of performance?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Bouazza , Full Stack PHP Consultant , Pulse Digital Maroc
تاريخ النشر: 2018/06/27
MOHAMED AMLAH
من قبل MOHAMED AMLAH , ‎تقني متخصص في إنتاج الرسوم البيانية , SDIN PRINT

https://www.netguru.co/blog/ruby-on-rails-vs-django-two-great-web-development-frameworks

Abdul Khader Shaik
من قبل Abdul Khader Shaik , Cyber Crime Lawyer , Grofers

Thanks for inviting,but I have no right to answer this question

I haven't used both, So I cannot give the statistics of comparison.