Trend Analysis is often performed using: 1.Cause and Effect Diagram 2.Control Charts 3.Pareto Chart 4.Run Char?

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/06/23
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

Run chart normally used for analysing the Trend......

Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

Trend Analysis is often performed using Run Chart.