I am a trainee ACCA, currently studying my final courses. I am planning to study ERP. preferably SAP FI. Is this a good option?

تم إضافة السؤال من قبل ATAKIE CORNELIUS ATAKIE , Accounts Receivables and Billing Lead , Tidewater Marine International Inc.
تاريخ النشر: 2013/10/23
Emmanuel Njove
من قبل Emmanuel Njove , Data Manager , UN WORLD FOOD PROGRAMME

That is indeed a good option and the direction to go! Follow it!