Is there a PhD study in the specialization of management information systems in distance learning units in Western universities?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Rajab , System Analyst & Programmer , .
تاريخ النشر: 2018/05/28
REGGIE MAE TUBIO
من قبل REGGIE MAE TUBIO , Document Controller/Admin , Arcadis Qatar, Incorporating Hyder Consulting, ME

I don't have idea on the western area, because Philippines belong to Southern Asia.