Who is important Servicing a Customer or Caring an Employee... and why so?

تم إضافة السؤال من قبل Yoga Moorthy Ravi Kumar , Process Lead , FIL India Business and Research Services Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2018/05/26
Aminu Adam
من قبل Aminu Adam , STRATEGY ANALYST , DANGOTE INDUSTRIES LIMITED, NIGERIA +2348067230629

Customer comes first in everything. Customer's are the backbone of every business, when you lose them, you lose your business.