What does TQM stand for? A. Time Quality Managed B. Target Quality Management C. Total Quality Management D. Time Quote Management

تم إضافة السؤال من قبل Richa Tiwari , Quantity Surveyor , Space Contracting Limited
تاريخ النشر: 2018/05/24
Mahmoud Ashour
من قبل Mahmoud Ashour , Laboratory Director , The Stability Laboratory

C. Total Quality Management

Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

TQM stands for Total Quality Management. It is one of the major factor reflecting success of any project.

Richa Tiwari
من قبل Richa Tiwari , Quantity Surveyor , Space Contracting Limited

TQM stand for Total Quality Management