حد يعرف معلم بوية بجدة متخصص ومحترف وطريقه تسعير متر الدهانات فى جدة ؟

معلم بوية بجدة يكون شاطر ومتخصص واشتغل مع مهندسين الديكور سعرو متوسط بس يكون على تجربة

معلم بوية بجدة

تم إضافة السؤال من قبل ahmed saber
تاريخ النشر: 2018/04/27
mohamed hsanin
من قبل mohamed hsanin

دا معلم بوية بجدة متخصص فعلا دا رقمو  وليه موقع ممكن تشوف  اعمالو وسعرو ممتاز واشتغل فى مؤسسات وفنادق كتيير وسلم شغل لمهندسين ديكور دا رابط صور اعمالو " معلم بوية بجدة "

  •  انما موضوع ازاى تسعر متر الدهانات

انت وشطارتك معاة بس الاهم المعلم الصح اللى هايشتغل وقبل ماتشتغل لازم تشوف بعض من اعمالو ومتنساش العقد والاتفاق قبلالبدء فى العملفية مثل مصرى بيقولك اللى اولو شرط اخرو نور والقرش الابيض ينفع فى اليوم الاسود