Can I find work in this specialty?

تم إضافة السؤال من قبل Affef Barnaoui , ADMINISTRATIVE OFFICER , CERTIFICATE SNEAK) -APC EL BOUNI
تاريخ النشر: 2018/04/23
Affef Barnaoui
من قبل Affef Barnaoui , ADMINISTRATIVE OFFICER , CERTIFICATE SNEAK) -APC EL BOUNI

I need to work and always ask multiple questions. Is there a job in the UAE because I love this country because I feel safe with the knowledge that I have a university degree from 2 years and I have 4 years experience