عندي مقابلة غدا ف شركة اتصالات في مجالsaleالمبيعات ومش عارفة حاجة عن اسءلة المقابلة؟

تم إضافة السؤال من قبل Shaimaa Khaled
تاريخ النشر: 2018/04/21
emad fergani mohamed mohamed badawi
من قبل emad fergani mohamed mohamed badawi , Sales representative , TE Data ( WE )

 أولا لابد من الإهتمام بالمظهر واللبس فورمال

ثانيا معظم المقابلات بتتقسم لمراحل

اولا تقديم نفسك

ثانيا ليه سيبت شغلك القديم

ليه اختارت شركة ( س مثلا )

هتضيف ايه للشركة

وممكن يديكى قلم او دباسة مثلا ويقولك ممكن تبعيها وورينى هتبيعيها ازاى

المفروض انك بتقنعيه ان ده احسن قلم مثلا خامات القلم مستورده من فرنسا والألوان مش بتبهت او بتتغير والحبر بتاعه بيفضل فترة كبيرة جدا مش بيخلص بسرعه وهكذا على سبيل المثال

لازم تكوني محضرة اجوبه مقنعة لكل الأسئلة دى من نفسك مش من سيرش على جوجل

طبعا المفروض ان معظم الكلام ده أسئلة وإجابتها بتكون انجلش