Have you ever read Second Class Citizen by Buchi Emecheta? I am currently reading it and I hate her husband Francis already!

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/04/18
Fiona Rustom Jagose
من قبل Fiona Rustom Jagose , teacher trainee , Wellington College

No I haven't. It IS time I surrender to a Kindle or somehow get a postal address,  because am becoming so quality reading deprived that I'm losing my own plot.

Isaac Mwangi Muturi
من قبل Isaac Mwangi Muturi , FACTORY OPERATIONS ADVISOR , ZANZIBAR GOVERNMENT PRINTING PRESS AGENCY

No,  could fnd it and read it

no i have not read it, busy with some other reading materials.

hermar acaso
من قبل hermar acaso , waiter , MAGSAYSAY MARITIME CORP.

Honestly,,i dont know about this book. But i have more intrest to read books about stock market.

Mohamed Hamza
من قبل Mohamed Hamza , محامى حر ، شئون قانونيه ، علاقات عامة , مؤسسة حمزه للأستشارات القانونيه

I'll follow Thanks for your invitation