How many Process Design Engineers ( Chemical Engineer ) are here?

تم إضافة السؤال من قبل Yuvraj Hukku , Lead Process Engineer , Reliance Industries Ltd
تاريخ النشر: 2013/10/23
Farhan Maqbool
من قبل Farhan Maqbool , Senior Engineer - Process , Saudi Methyl Acrylate Company - Samac

I m too

moemen ibrahim
من قبل moemen ibrahim , junior shift engineer , Egyptian Fertilizers Company

me