What might be cause reason for Variance of stock whose physical count is 7 and system actual inventory is 36?

تم إضافة السؤال من قبل Josphat Kyalo
تاريخ النشر: 2018/04/14
Krishna Avtar Choudhary
من قبل Krishna Avtar Choudhary , Security Officer , Spicejet Limited

It might by the wrong entery or by not proper stock montring function on daily basis.

مصطفى رياض
من قبل مصطفى رياض , محاسب اول , Empower for energy solutions

may be miss counted or goods in transit or at consignee .