I have completed BTech in Electrical Can I become a safety engineer without any courses under my belt? Interested in Choosing safety as a career

تم إضافة السؤال من قبل Jem Barnabas , Site Supervisor , Al Raheel
تاريخ النشر: 2018/03/28
DINESH PRASAD MEHTA
من قبل DINESH PRASAD MEHTA , Supervisor , Alfurat Petroleum Company

Safety is first  essential requirement of the project. Say " Safety first ".

Dominique Jean-Paul  Constant
من قبل Dominique Jean-Paul Constant , Technical Services Engineer

No, you will require at least a certain training in safety first.