.Net Framework vs .Net Core vs .Net Framework BCL vs .Net Standard?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/03/22
Shiekh Ali Iqbal Gorija
من قبل Shiekh Ali Iqbal Gorija , Technical Support Engineer , CALLBOX

unlike .net framework, the .net core frameworks are open-source and cross platform. .net core bcl is a library of .net core, .net framework bcl is a library of .net framework. .Net standard is used for building libraries and it is open-source.