For d fan coil unit which serving two diff locations within same fire zone & not exceeding 2000cfm, does fire alarm sys shut down fcu in case of fire?

تم إضافة السؤال من قبل ALAA ELKHOULY , Sr. ELV System Design Engineer , Consolidated Engineering Systems Company (CESCO)
تاريخ النشر: 2018/03/14
David Vermaak
من قبل David Vermaak , Area Manager / Sales Engineer , Hisense

Yes, either by relay or by smoke / heat signal.

ALI RAZA
من قبل ALI RAZA , Panasia Consultant , Creative Travels

YES, FIR ALAM SYSTEM GIVES COMMAND NO/ NC TO FAN COIL STARTER PANAL FOR SHUT DOWN IN CASE FOR FIRE