Why does managers want to stimulate conflict in a group or team?

تم إضافة السؤال من قبل sharon guvamombe
تاريخ النشر: 2018/03/05
Ahmed Samir
من قبل Ahmed Samir , General Procurement & Warehousing Director- MBA,SCM , Palm Hills Development

Not healthy behavior it is one of the Advice of  “Prince’s book “  “ divide to rule “

OB & HR Sciences do not prefer this type of behaviors to manage teamwork  anyhow to get survive in this atmosphere don’t  praise or grumble your team members  in front of manager .