What happens if the level of conformance directly increases as a consequence of new processes?

A. Required monitoring cost should be more predictable. B. Required monitoring cost should stay the same. C. Required monitoring cost should decrease. D. Required monitoring cost should increase.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/02/28
Raiman Antao
من قبل Raiman Antao , Retention Sales/Funding Agent , STREET CAPITAL FINANCE BANK - CANADA

C + is the answer Mr. Farooq

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Required monitoring cost should decrease.