Which of the following is NOT a source selection tool or technique?

A. Organizational policies B. A weighting system. C. A screening system. D. Independent estimates.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/02/21
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Organizational policies