In your opinion, could newspapers be crowd-sourced?

تم إضافة السؤال من قبل Thurayya Al Qasim , Legal Counsellor , Ihqaq Law Firm
تاريخ النشر: 2018/02/18
Amro Selim
من قبل Amro Selim , editor on chief , elmoustkbal online nnewspaper

Sure, It Is Already Happening in USA and Europe and It Called "Citizen Journalism".

Fatma El Zahraa Khalil
من قبل Fatma El Zahraa Khalil , Temporary Administrative /Personal Assistant , "EIA" Emirates Investment Authority - Abu Dhabi, UAE

http://theconversation.com/the-future-of-news-crowdsourced-and-connected-4276