What is inbound and outbound marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Dana Qaisi , Social Media Specialist , N/A
تاريخ النشر: 2018/02/14
Jaleel Ahmed Deshmukh
من قبل Jaleel Ahmed Deshmukh , General Manager , BABA HASAN & SONS Group

Inbound marketing which will come through email calls direct connections of market. outbound will cost you more due to this marketing you have to move from your place, go to the market, exhibition, social media paid advertisment etc.