Which of the following are indicative of duration estimates?

 A. How many hours a resource will work on an activity. B. When an activity is expected to start. C. How many work periods an activity is expected to last. D. When an activity is expected to finish.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/02/14
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. How many work periods an activity is expected to last.

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Tank you for the invitation

I agree the option C