When to use Matplotlib and Seaborn in plotting...?how do you differ this two.?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Khader Shaik , Cyber Crime Lawyer , Grofers
تاريخ النشر: 2018/02/11
Mohamad El Ejel
من قبل Mohamad El Ejel , Head of Contracts Department , SEG Contracting

Matplotlib is superset of seaborn and both are equally required to be good in Data Visualisation and therefore to proceed with data science.