How many language?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Rasheed , Cashier,system operator , Amazon Distribution Private Limited
تاريخ النشر: 2018/02/11
Archana Shrestha
من قبل Archana Shrestha , sales and cashier , Daiso Japan - United Arab Emirates

I know English, Nepali,Hindi,Arabic

Menna Ahmed
من قبل Menna Ahmed , Assistant Manager , Azadea Co

*i know ENGLISH and Arabic

*little of chinese and turkish

syed obaidullah
من قبل syed obaidullah , Office Administrator , saber khan land transport

 I know four languages ENGLISH, URDU, PARSIAN, PUSHTU

Remesh  Jagan
من قبل Remesh Jagan , Warehouse Supervisor , ARUNA CANE INDUSTRIES

Malayalam,Tamil , English,Hindi

Siraj Khan
من قبل Siraj Khan , Purchase Assistant , dusit d2 Naseem Resort

English, Hindi, Malyalam , Tamil, Marathi , Kannada,Tulu .

Yee Thin
من قبل Yee Thin , Sr.Accountant , ZH Hotel Group

Basic Japanese Language & Basic Japanese Language

Abdul Rasheed
من قبل Abdul Rasheed , Cashier,system operator , Amazon Distribution Private Limited

Tamil ,Urdu ,Hindi ,English.