How to get a job as a fresher after NEBOSH IGC?

تم إضافة السؤال من قبل ATHULDEV C R , Health and Safety Inspector , HERITAGE T&C WLL/ QATAR PETROLEUM PROJECT
تاريخ النشر: 2018/02/10
Kifah Ra'fat Ahed  Mahmoud Ali
من قبل Kifah Ra'fat Ahed Mahmoud Ali , Site engineer , United engineering construcion company

you can publish your certificate in nebosh code (IGC1,IGC2 and IGC3) , change your job title to safety  .officer  and update your CV then publish it