To be a good workshop manager, what you will care about?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMED MADY , Senior Sales Manager , Cranes engineering center
تاريخ النشر: 2018/02/07
Yassir Ahmed
من قبل Yassir Ahmed , Technical Training Consultant , Al-Futtaim Automotive Group

Manpower development by continuous training, Productivity, Redo Jobs reduction, do it right first time, and of course customer satisfaction.

you should also care about organising the work flow so to limit pending or delay of any jobs. And on top, to maintain your targets

LUBY JOHN
من قبل LUBY JOHN , MECHANICAL MAINTANACE SUPERVISOR FOR EQUPMENTS , KDDB KUWAIT

Doing all responsible duties without any pending, caring the workshop staffs.

Naushad Shaikh
من قبل Naushad Shaikh , Service Advisor , ford Aljazirah vehicle agencies Co.

Align Personal Passion with the Companys Mission

Re-difine What a good day at Work means

Negotiate Authority