What is the best finger print matching sdk for more then 10 finger? or what kind of finger print sdk used in airport for security?

تم إضافة السؤال من قبل Hasan Habib , Digital Transformation Specialist , Tritech
تاريخ النشر: 2013/10/21
Jad Al-Quraan
من قبل Jad Al-Quraan , Head of department : analysis and systems development & Oracle DBA , Tafila Technical University

show this link

fingerprint SDK