What will you do when your mind goes blank or if you forget your speech at the moment of speaking?

تم إضافة السؤال من قبل Mujeeburrahman Najeebi , lawyer , AIBA
تاريخ النشر: 2018/01/30
Bassam   Al-Ssaftly
من قبل Bassam Al-Ssaftly , عضو هيئة تعليمية , جامعة الفرات-كلية التربية

I will say anything relevant to my topic can kick start my brain back into high gear .

I have never had such a case but in case if, I would crack a joke and check up my notes and start my speech