How to SUMIFS and move Criteria Range depend on Criteria?

Eg. Summing column D:D as its header is today date so tomorrow I'd like to automatically move summing range to E: E instead?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Khalaf , Project Planner / Project Control Specialist , Consolidated Contractors International Company
تاريخ النشر: 2018/01/24
Akmaluddin Khairzada
من قبل Akmaluddin Khairzada , Office Manager , Geo Chem Middle East Afghanistan

Sumifs(sum_range, criteria_range1, criteria1, [criteria_range2, criteria2],...) For more details, https://www.ablebits.com/office-addins-blog/2014/11/12/excel-sumifs-sumif-multiple-criteria/