I would like to mention an example of a head of state expressing the leader in the field of administration?

تم إضافة السؤال من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية
تاريخ النشر: 2018/01/22
boualem larbi
من قبل boualem larbi , مراقب , الديوان الوطني للاحصائيات

Welcome to the departmental departments based on the network based on a variety of alternatives to reach a solution to the ideals with different categories of society, for example