A motor 20 kw , 1500 rpm use gearbox to convert the speed to 500 rpm , What can you modify to make the desired speed without using gearbox ?

تم إضافة السؤال من قبل Islam Elfekky , Electrical operation engineer , petromaint at Egyptian petrochemicals site
تاريخ النشر: 2018/01/21
alok ranjan
من قبل alok ranjan , Electrical & Instrumentation Engineer , SHYAM STEEL INDUSTRIES LTD

Variable frequency drives of 25 kw could be used