What is the skill that if learned will help you get a job?

تم إضافة السؤال من قبل Munged Majeed , رئيس مجلس ادارة , قمة الريادة للتنمية الرية
تاريخ النشر: 2018/01/18
Jayson Cortez
من قبل Jayson Cortez , Medical Secretary , Ministry of interior

Costumer service skills because on my experiences i deal with people.

Nteseng Debora Madonsela
من قبل Nteseng Debora Madonsela , Military personel (soldier) , South African National deffence force( SANDF)

Knowing and understanding the job you are hired for

Mohsin Rasool
من قبل Mohsin Rasool , Accountant , FKB CONSTRUCTION AND BUILDERS

The education and skill of well management will help to get a job