Are holiday ( friday ) including or not at annual vacation in kuwaiti labor law ?i know the answer but i want knowledge for all.

تم إضافة السؤال من قبل Abdelrazek Ahmed Abdelrazek Elsayad , Legal Manager , Kuwaiti Kuthban For General Trading and Contracting co.
تاريخ النشر: 2013/10/21
Abdelrazek Ahmed Abdelrazek Elsayad
من قبل Abdelrazek Ahmed Abdelrazek Elsayad , Legal Manager , Kuwaiti Kuthban For General Trading and Contracting co.

holiday ( friday ) discluding at annual vacation in kuwaiti labor law