What makes Retail Business better than online shopping ?

تم إضافة السؤال من قبل Youssef El Hajj , Store Manager , David Morris The London Jeweler
WILFRED ROJO
من قبل WILFRED ROJO , barista and sales executive , M. H. Alshaya Company - United Arab Emirates

IN RETAIL YOU CAN CHOOSE WHATEVER YOU WANT. IN ONLINE SHOP, YOUR NOT FAMILIAR WITH THE SIZE, REAL THING YOU WANT TO AVAIL OR BUY FROM THE SELLER