What factors do you consider when assessing new electronic document management systems?

تم إضافة السؤال من قبل Mahammed Imran Hameed , Office Administrator & P.A. for Technical Services Manager , ADNOC Gas Processing
تاريخ النشر: 2018/01/06
Muhammad  Rashid Khan
من قبل Muhammad Rashid Khan , Administrator Accountant and Document Controller , saudi oger

Document management are highly important: fast access, quick search distribution to users, “intelligent” document sorting, document scanning, etc. Greater efficiency and higher competitiveness, while saving time and money, are enough reasons to get a good Document Management System. Many are the elements to take into account: security, ease of use, reliability, speed, etc easily access of documents search.