If you as a Company Recruiter, What will you do to select between 2 best candidates with same qualification and job experience?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/12/25
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

Being a recruiter, it is hard to find two candaites at same level. You need to devise proper assessment tehcnique to measure efficiency of applicants and defiently you'll find variation among them. Re-think over it!