What is the absolute value of RDS in MOSFET family? Please select the answer (MINIMUM, MAXIMUM, AVERAGE, NOT APPLICABLE, ALL)?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Afzal , Principle Tech / Technical Officer , "SUPARCO" Pakistan Space & Upper Atmosphere Research Commission.
تاريخ النشر: 2017/12/19
Ihsan Ul Haq
من قبل Ihsan Ul Haq , Intern , Multi-Tech Systems Pvt Ltd

The absolute value of Drain to Source on Resistance (RDS) in MOSFET family is MAXIMUM because it is the sum of all resistances.