What are the main parameters used by the assessing authority for the assessment of Sales Tax?

تم إضافة السؤال من قبل Asheesh Kumar , Accounts & Finance Manager , Prayagraj Smart City Limited
تاريخ النشر: 2013/05/13
احمد ابو محسن
من قبل احمد ابو محسن , مراجعات ضريبية , مكتب النور للاستشارا والخدمات الضريبية

input,output and extra tax

aysha a
من قبل aysha a , Manager Accounts , Kingcrete Builders Construction Company

Input Tax,Output Tax,SWHT,extra tax