What do you use more, Facebook, Instagram or Twitter? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection
تاريخ النشر: 2017/12/04
George Deepak Babu
من قبل George Deepak Babu , Digital Marketing Team Lead , Eforce Info systems Pvt Ltd

it should be based on my Targeted Customers. if i run any B2B Business then i will use twitter more to target the right Customers and if its a B2C then Facebook and Instagram.