I have just earned the TEFL certificate.Do you advise me to do the TESOL as well or it's not worth it?

تم إضافة السؤال من قبل Mariam Youssef , English Teacher and coordinator , Elquds International School
تاريخ النشر: 2013/10/19
Ahmed Gendy
من قبل Ahmed Gendy , English Senior Inspector , Ministry of Education (MoE)

well ,first look how useful it will be and then decide

Ahmed Mohammed Shalaby
من قبل Ahmed Mohammed Shalaby , Customer Service Officer , Magrabi Agriculture for Exporting Fresh Produce and Vegetables

It will be much better