What should be the basic quality of a sales manager ?

As a sales manager, for increasing the sales, what action he should take !

تم إضافة السؤال من قبل Fahiz Yousuf , Manager Sales & Business Development , Arabstar PetroleumEquipment Co
تاريخ النشر: 2017/11/28
asber shaabo
من قبل asber shaabo , ادارة -محاسبة - متابعة شؤون الفندق لدى القطاع العام و الخاص , فندق عينكاوة باﻻص - فندق ارابيﻻ غراند -نقابة محامي كردستان العراق

Knowledge of market need - sense of the pulse of the market - financial support - confidence

Fahiz Yousuf
من قبل Fahiz Yousuf , Manager Sales & Business Development , Arabstar PetroleumEquipment Co

Customer visits and follow up.