Transformer used to make a SMPS is? a.

تم إضافة السؤال من قبل Manoranjan Jena
تاريخ النشر: 2017/11/16
Arnold Sillote
من قبل Arnold Sillote , Communication Engineer / Technician , Civil Aviation Authority of the Philippines

With the latest development in Solid State Devices, Transformers are seldom used because of its very obvious reason: SIZE. Miniaturization is the key why microelctronics becomes possible. Transformrs are widely applicable in High Power, High Voltage Utility Plant