When to perform the dating scan, and what is the best time to perform the anomaly scan of fetus?

WHEN TO PERFORM THE DATING SCAN, AND WHAT IS THE BEST TIME TO PERFORM THE ANOMALY SCAN OF FETUS?

تم إضافة السؤال من قبل HAFIDHA QASSIM ALMUSALMI , senior INCHARGE TECHNICIAN SONOGRAPHER , MINISTORY OF HEALTH
Grace Ann Santos
من قبل Grace Ann Santos , OB GYNE SONOGRAPHER , KING FAHD MILITARY MEDICAL COMPLEX

ANOMALY SCAN PERFORMED BETWEEN 18 TO 24 WEEKS.

HAFIDHA QASSIM ALMUSALMI
من قبل HAFIDHA QASSIM ALMUSALMI , senior INCHARGE TECHNICIAN SONOGRAPHER , MINISTORY OF HEALTH

DATING SCAN DONE FROM 6+ WEEKS  TO 13 WEEKS.

ANOMALY ULTRASOUND IS BEST PERFORMED BETWEEN 18 TO 24 WEEKS