What is the prerequisite configuration for you to use netmiko to connect to a Cisco IOS router?

تم إضافة السؤال من قبل Leo Jr Argoso , Trustee – IECEP-KSA-CRC
تاريخ النشر: 2017/10/30
Ebrima Faal
من قبل Ebrima Faal , POSITION- NETWORK ENGINEER , TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

Enable PPP encapsulation on the links connecting to netmiko and use use non cisco propriety open standard protocols to enhance connectivity

julfkar Malik
من قبل julfkar Malik , Cyber Security Analyst , Talakunchi Network

simple SSH session to a Cisco routerthat executes the 'show ip int brief' command. First, I must ... Let's also try to make a configurationchange to this router.