Training the sales team: which attribute is most vital for the sales team to be trained at?

تم إضافة السؤال من قبل Samik Dutta , Business Manager , Pulsar Muhendislik Turkey
تاريخ النشر: 2017/10/23
Gilles Pepin
من قبل Gilles Pepin , Gérant Général , Solutions Export Inc./ Inmobiliaria Ruta Spondy

Yes. Of course. The client is the most important

Farah Ayoub
من قبل Farah Ayoub , Manager - Marketing & Business Development , Dubai International Financial Centre - Hawkamah

Understanding the client is very important.