Is there any formula to convert the numbers/figures into word/text in excel apart from macro?

تم إضافة السؤال من قبل HISAM PUTHAN PEEDIYAKKAL , Accountant , International Food Concepts Co
تاريخ النشر: 2017/10/21
Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Human Resources Director , SAUDI UNION

Yes.

just use Text() Function. It returns text with the format you want.

Regards