Why we install 2-way Valve or PIV on Return Line for AHU and FCU?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed gamal fathi amin , Senior Mechanical Engineer , Saudi Bin Laden Group
تاريخ النشر: 2017/10/19
Ahmad Hisham Almasri
من قبل Ahmad Hisham Almasri , Sr. MECHANICAL ENGINEER , HDP overseas

to control the flow inside the coil of the AHU OR FCU as per the cooling load